Az irodáról

Ügyvédi Irodánk 2006-ban alakult, és elősorban az adójog, a munkajog, a társasági jog, az ingatlanjog és a szerzői jog területén nyújtunk segítséget – akár jogi tanácsadással, okiratszerkesztéssel, illetve képviselettel – céges és magán ügyfeleinknek. A fenti jogterületek általános és speciális kérdéseivel foglalkozunk figyelemmel az ügyfélkör változatos igényeire.

Irodánk Budapest központjában, a Hősök tere közelségében, egy impozáns villaépületben, az 1062 Budapest, Andrássy út 113. szám alatt, az ország kormányzati, üzleti és pénzügyi központjában található, könnyen megközelíthető.

Munkánk során gyors és precíz munkavégzésre törekszünk, célunk, hogy a problémák feltárását követően több megoldási alternatívával szolgáljunk ügyfeleinknek, és javaslataink elönyeit és hátrányait is ismertetve, az ügyfél bevonásával a felmerülő jogi kérdéseket hatékonyan, magas szakmai színvonalon oldjuk meg.

Munkánk természetéből fakadóan gyakori, hogy bizalmas információk birtokába kerülünk, melyeket minden esetben szigorúan bizalmasan kezelünk.

“Ügyfeleinknek biztos szakmai alapokon nyugvó, hathatós megoldásokat kínálunk.”


Szakterületeink

Adójog

Munkajog

Ingatlanjog

Társasági jog

Hathatós megoldásokat kínálunk

Dr. Vauver Krisztina Éva

Ügyvéd

Szakterületek: Gazdasági és társasági jog, energiajog, adójog, szerzői jogok.

Tovább

Készen áll?

Ügyfeleinknek biztos szakmai alapokon nyugvó, hathatós megoldásokat kínálunk.

Konzultáció igénylése Kapcsolat